Hoe werkt DeBakkerijTaxateur.nl online taxatie?

Wij adviseren vooraf zoveel mogelijk gegevens te verzamelen van de inventaris die u wilt laten taxeren. Merknaam, type en uitvoering zijn belangrijk. Maar ook de leeftijd, capaciteit, maatvoering en aansluitwaarde zijn van belang. Neem ook een goede foto van de inventaris of machine.

Bij Taxeer online vult u de gegevens in van de bakkerij inventaris. De als verplicht aangemerkte invulvelden(*) dienen ingevuld te worden, om te komen tot een goede vaststelling van de Onderhandse verkoopwaarde.

Na het invoeren van uw persoonlijke gegevens, controleert u alles en geeft u akkoord voor de Algemene voorwaarden en de Disclaimer. Binnen 15 minuten ontvangt u een email, met de online Taxatie Onderhandse verkoopwaarde waarop binnen een bandbreedte de waarde is vermeld. De factuur van TenBa BV van de werkzaamheden online taxatie, ontvangt u op het door u ingevulde emailadres.

De rapportage is professioneel opgesteld met vermelding van de door u ingevoerde gegevens. U kunt deze aan iedere kopende of verkopende partij presenteren.

Hiernaast ziet u bij downloads een voorbeeld van de Online taxatie rapportage Onderhandse verkoopwaarde en van de factuur.

Kosten van de online taxatie Onderhandse verkoopwaarde.

De kosten voor één online taxatie Onderhandse verkoopwaarde zijn € 10,- exclusief 21% BTW.

Voordelen en nadelen.

  • Het online vaststellen van de Onderhandse verkoopwaarde van uw bakkerij inventaris is een snelle, eenvoudige en betrouwbare methode. U krijgt voordelig, een deskundige en objectieve waardering, van de Register Taxateurs Bakkerij inventaris van TenBa BV.

  • De BakkerijTaxateur.nl heeft de inventaris niet fysiek gezien of kunnen beoordelen en kan derhalve geen correctie op de waardering toepassen op basis van staat, onderhoud en dergelijke. Ook wordt geen rekening gehouden met eventuele (de)montage- en verplaatsingkosten.
    Indien u dat wenst, dan verzoeken wij u contact te zoeken met TenBa BV via de contactpagina.